Sommar

Hej på er! Sorry för den extremt dåliga uppdateringen men det har liksom inte funnits så mycket att skriva om. Den 5 juni gjordes sista tentan i livsmedelssäkerhet och sen blev det sommarlov.
 
Eftersom jag börjar jobba först den 6 juli så valde jag att söka en sommarkurs (blir så rastlös av att inte göra något). Sommarkursen handlar om pandemier ur ett historiskt perspektiv bland annat, så det är en kurs om människor för ovanlighetens skull, inte djur. Spännande och lärorikt att läsa om något annat och så aktuellt. 
 
Nu har jag, förutom att kolla föreläsningar, läsa böcker och skriva uppsatser om tex Digerdöden och Coronaviruset, försökt ta igen lite moment på skolans ambulatoriska klinik. I torsdags bockade jag av några men har en eller två kvar som ska göras på måndag. Momenten kan bestå av att ta en anamnes av djurägaren, vara hygienansvarig, ha diskussioner om mastit för mjölkkor osv. Man skriver även journal efteråt, vilket är jättebra att träna på. Så skönt att få de här momenten klara redan nu då det i augusti är fullt upp med andra moment som ska tas igen (pga coronan). 
 
På tisdag åker jag mot sommarstugan och tillbringar tiden där fram tills jag börjar jobba. Ska bli så mysigt! 
 
Bjuder på lite fina sommarbilder. Här är min pojkvän Erik och sötaste lilla Bianca som är min kompis Annefrids hund. Hennes balkong är en dröm också, sååå mysig! ❤
 
 Och här är lite bilder från midsommarhelgen i Dalarna. Underbart
 
Med detta inlägg så önskar jag er en fin sommar. Kommer förmodligen inte skriva så mycket här under juli men i slutet augusti är jag tillbaka igen och skriver. Då går jag i årskurs 5(!!!!!!!). Orkar inte hur fort det går! 
 
Har ni funderingar kan ni självklart maila mig, kollar mailen så ofta jag kan: [email protected]
 
Stor kram till er alla! ❤