Tiden bara flyger förbi..

Och nu har jag gått klart årskurs 5. Men alltså hur sjukt är det? Jag kan inte säga det nog många gånger, för det känns så otroligt häftigt, läskigt, otroligt, som en dröm (både en läskig och en bra dröm samtidigt haha). Helt enkelt en skräckblandad förtjusning. Jag har alltså nu gjort min sista övning någonsin på veterinärprogrammet? Detta är alltså så mycket praktiskt jag får från skolan och resten får jag lära mig ute i arbetslivet? Jag har examensarbetet kvar i höst men det kommer bli på distans då jag ska göra en litteraturstudie. Jag har dock två tentor kvar i höst, en i augusti och en i oktober men annars behöver jag liksom förmodligen aldrig mer komma till skolan? JAG FÖRSTÅR INTE. 
 
Jag måste ändå säga att de första åren, dvs årskurs 1-3 gick långsammare. Inte långsamt men långsammare. De praktiska åren bara försvinner iväg tidsmässigt. De är otroligt sjukt jäkla jobbiga och ångestframkallande emellanåt, jag skulle ljuga om jag sa något annat. Men de går fort och vissa dagar får man ett lyckorus som man kan leva på under en lång tid. 
 
I sommar blir det återigen några veckor på Distriktsveterinärerna, som djurvårdare. Kommer förmodligen få vara med veterinärerna en del ute i fält som förra sommaren, vilket känns jätteroligt och bra. I januari får jag själv stå där och utföra min barndomsdröm. Det kommer vara fruktansvärt tufft, långa dagar och ångest ibland men förmodligen lyckorus, självförtroendehöjande och alldeles underbart också. 
 
Bjuder på lite bilder från senaste tiden, då det var ett tag sedan jag uppdaterade. 
 
Här nedan på bild 1 ser ni bild på mitt nya lilla "syskonbarn", lilla valpen Uma <3 
Bild nr 2: solig balkong med sned tomatplanta
Bild 3 och 4: Firade min systers examen, nu är hon socionom. Hur coolt? <3 På bilden ses även svågern Alex!
Och självklart en avslutande bild på lite sutureringsträning. Apelsiner fungerar perfekt att träna på!
 
Nu tar jag sommarlov och lite ledigt några veckor innan jobbet börjar. Det går självklart bra att kommentera eller maila frågor till mig som vanligt. Kanske slänger jag in något inlägg här även under sommaren. Ha en fin sommar hörrni! Kram på er <3