Oj va längesen!

Känns så extremt längesedan jag skrev här. Blev så konstigt nu när det bara varit hemarbete och inte någon skola, så inte så roligt för er att läsa kanske. 
Jag har alltså sedan i slutet av augusti skrivit på mitt examensarbete, vilket har både varit roligt, påfrestande, spännande och ansträngande haha. Men nu är det godkänt av examinatorn och fått klartecken att presenteras i januari. Efter det har jag ett enda moment kvar i skolan. Är en släpande tenta som egentligen skulle ligga i januari men som nu (SJUKT OLÄMPLIGT) är flyttad till i mitten av april? Och tyvärr får man inte dispens för att arbeta utan den, trots att det är EN högskolepoäng av 330..... Trust me, har försökt ansöka men fått avslag. Detta är lite segt och gör ju att arbetslivet blir lite förskjutet. Segt men jag glädjer mig åt att jag snart är färdig med allt annat och kan fokusera på den där förbaskade tentan. Jag har sökt en kurs så jag har någonting annat att göra under våren i väntan på tentan. Då jag inte har så jättemycket att skriva om så frågar jag er:
Har ni några speciella ämnen ni vill att jag tar upp här i bloggen? Kan vara om vad som helst. Examensarbete, om ni vill veta mer? Specifika kurser? Annat?
 
Trots att jag är "klar" i januari kan jag självklart fortsätta skriva och svara på frågor. Har saknat att blogga och skriva med er😍 Så skicka gärna önskemål till mig, antingen här eller via mail. 
 
Var tvungen att föreviga detta mail. En stor lättnad! Har klippt bort examinatorns namn och mail, då det inte finns någon mening med att lägga ut det här i respekt för hen :)
 
 
Ha det fint hörrni! Stor kram, Emelie