.

Med tanke på läget nu så distanspluggar jag mest här, därav att jag inte har så mycket att skriva om. Läget för skolan är fortfarande oklart och ingen vet när vi får komma tillbaka på riktigt igen eller hur allt blir i framtiden. Det här är en ny situation för alla, så det är helt förståeligt att saker blir oklara och att ingen vet. 
 
Jag känner dock att det är små problem, med tanke på den stora katastrofen som sker i världen nu. Det här sätter verkligen perspektiv på saker, får ens små vardags och ilandsproblem att bli extremt små och obefintliga. Jag har den stora turen att de i min närhet än så länge är friska och är så oerhört tacksam över det. Jag lider så otroligt mycket med alla som kämpar, alla sjuka och alla anhöriga som förlorat någon. Tänker på er! ♥ 
 
Förr eller senare så kommer den här situationen bli bättre men tills dess får vi försöka peppa varandra, hålla oss hemma så mycket som det går och prata med familjen via facetime istället för att ses (trots att jag saknar ihjäl mig efter dem).  
 
Ta hand om er så hörs vi snart igen ♥