Bilddiagnostik

Och vips så var två veckors bilddiagnostikskurs över. Kändes knappt som att man hann börja innan den var över. Det har varit två veckor av många olika nyanser av svart, vitt och grått. Pga det rådande läget så har kursen gått helt på distans med seminarier, fall och olika ronder via zoom och det har fungerat väldigt bra. Skönt att kunna sitta i soffan och kunna ta en kaffe när man vill medans man kollar röntgenbilder :) 
Jag är rätt övertygad om att jag kommer behöva ett ex antal tinmar till med att kolla på röntgenbilder innan jag känner mig säker. Men övning ger färdighet!
 
I helgen ska jag med min pojkvän som ska hoppa fallskärm (!!). Kan ärligt säga att jag är mer nervös än honom trots att jag bara ska stå på marken och kolla på ;) 
På måndag börjar min praktik på Distriktsveterinärerna som ska hålla på i 2 veckor. Så kul att göra någonting praktiskt efter 1,5 månad med endast teori. 
Helt sjukt att det bara återstår 3 veckor av årskurs 4 nu och att jag till hösten börjar 5an!! Helt osannolikt fort har det gått. 
 
 
Dessa två häften har varit till stor hjälp senaste veckorna. Så går ni utbildningen, köp dem när ni får möjlighet i årskurs 3. Och självklart måste en kaffekopp vara med i bilden.